Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Zaida ja lumienkeli" by Saku HeinÀnen * eBook PDF Kindle ePub Free

Zaida ja lumienkeli

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Zaida ja lumienkeli
  • Author : Saku HeinĂ€nen
  • Release Date : January 24, 2014
  • Genre: Fiction,Books,Young Adult,
  • Pages : * pages
  • Size : 7634 KB

Description

Talviöiden taianomaista tunnelmaa!


Kertomus yksitoistavuotiaan Zaidan kouluvuodesta yhdistelee arkea, fantasiaa ja kummitustarinaa ja tarjoaa huippukohdissaan lukijalle hiukset nostattavia oivalluksen hetkiÀ.


Zaida on adoptoitu ulkomailta, ja epÀsuomalaisen ulkonÀkönsÀ vuoksi hÀn joutuu koulussa joskus huomion keskipisteeksi. Varsinkin kaksostytöt Janika ja Stiina ovat ottaneet hÀnet silmÀtikukseen, ja nyt he ovat ilkeÀmpiÀ kuin koskaan. Onneksi elÀmÀÀn ilmestyy Ainu, joka on kuin Zaidan vaalea kaksoisolento. Ainu johdattaa Zaidan seikkailulle öiseen puistoon, jossa ajantaju hÀmÀrtyy ja tapahtuu merkillisiÀ asioita. Kuka Ainu oikein on, ja miksi hÀn on tullut Zaidan elÀmÀÀn juuri nyt? Liittyykö hÀn jotenkin salaisuuteen, jonka Àiti Zaidalle paljastaa?


Zaida ja lumienkeli on kertomus sisaruksen kaipuusta, perheiden kipeistÀ salaisuuksista ja siitÀ, kuinka yksinÀisyyden voi voittaa. Saku HeinÀsen oma, upea mustavalkokuvitus rytmittÀÀ tarinaa ja luo sille vahvan oman maailman.

Saku HeinÀnen on graafisen suunnittelun professori Aalto-yliopistossa. HeinÀnen on toiminut pÀÀtoimisena kuvittajana ja graafisena suunnittelijana, ja hÀn on yksi Suomen harvoista ammattimaisista kirjainmuotoilijoista. Zaida ja lumienkeli on hÀnen esikoisteoksensa. HeinÀsen puoliso on viime syksynÀ Finlandia Juniorilla palkittu kuvittaja-kirjailija Christel Rönns. Perheeseen kuuluu myös kaksi lasta ja koira.


Books Free Download "Zaida ja lumienkeli" PDF ePub Kindle